Jump to content
  • Sky
  • Blueberry
  • Slate
  • Blackcurrant
  • Watermelon
  • Strawberry
  • Orange
  • Banana
  • Apple
  • Emerald
  • Chocolate
  • Charcoal

1 Screenshot

About This File


Locomotive vapeur 1835 : Le Belge
Tender : 2500 l d'eau, 600kg de charbon
Infrastructure du réseau : Une voie entre Bruxelles-Allée verte et Malines
Manuel de présentation joint avec le modèle.

 

 

  • Like 3
  • Thanks 4



User Feedback

Recommended Comments

Am 8.3.2020 um 6:24 Uhr sagte 4014fan:

 

Bei lädt es auch nicht. Sobald ich in den Fahrt-Modus gehe sieht man die Lok nicht

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

I can't see the engine in the simulator.

is there anything i can do to see the engine?

 

greetings,

Tobiasgg169

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

I am having the same problem.   I thought there was something wrong with my download.  Can anything be done to correct this?

 

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

To all,
To this day I don't understand the problem
Most users do not have this problem!
I made many other locos that had no display problems.
Just the default installation of Kuju MUST BE valid.
Lods are ok up to 1000 meters

A. Noël

 

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

 

Je ne suis pas non plus vu dans la vue de l'extérieur de la locomotive, je n'ai que la vue du machiniste, soit que les touches 2,3 and 4 ne voient pas la locomotive, il a tout essayé in éditant les scénarios et en activant les fournisseurs de l'Académie, Kuju et YellowCat, mais vous ne pouvez pas le voir

 

I am not seen in the view from outside the locomotive either, I only get the machinist's view, be that the keys 2,3 and 4 do not see the locomotive, he tried everything by editing the scenarios and activating the Academy providers , Kuju and Y ellowCat, but you don't get to see it

 

Edited by vaporforever

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

vaporforever,

Désolé mais je n'ai toujours pas compris le problème.

Il doit y avoir une astuce peut-être dans la config du simu, C'est étrange mais surtout embarrassant pour certains utilisateurs.

Je vois que tu as activer plusieurs "Provider" c'est ok d'autant que le modèle est totalement YellowCat et à part Kuju ne nécessite rein d'autre !??

A. Noël

 

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×