Jump to content
  • Sky
  • Blueberry
  • Slate
  • Blackcurrant
  • Watermelon
  • Strawberry
  • Orange
  • Banana
  • Apple
  • Emerald
  • Chocolate
  • Charcoal

rrroberttt

Membre
  • Content count

    4
  • Donations

    0.00 EUR 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutre

About rrroberttt

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • ICQ
    0

Recent Profile Visitors

839 profile views
  1. TSW et Raildriver, c'est parti!

    Hello, Thanks for your reply. I checked my keyboard and everything is as it should be. There could be something wrong with my RailDriver. edit: I just realized that I did not have Raildriver initialized on my computer. Once I initialized RailDriver, It worked. Also It did not matter whether it was 32 or 64 bits.
  2. TSW et Raildriver, c'est parti!

    Please pardon my English. In Version 2.2.3 the reverser lever does not work on any of the routes that I have driven so far. I have to use the mouse. I understand that you are thinking of not working on this any more. Please do not quit just yet. TSWConnector, need quite a bit of work. It may be the future, but not yet. On my system,TSWConnector, even when turning off Macroworks, all of the brakes randomly, move back and forth, without any input on my part, while driving an route. Your RailDriver version works flawlessly for me, except, for the above mention reverser. Thank you
  3. TSW et Raildriver, c'est parti!

    Thanks for your quick response.
  4. TSW et Raildriver, c'est parti!

    In trying to download this, I get this. " We could not find the item you are trying to display. "
×